Atentie, soferi. Ceata densa pe sosele din judetul Timis si din tot vestul tarii. Vizibilitate sub 5 metri. E Cod Galben

TIMISOARA. Ceata pe drumurile din judetul Timis, dar si din tot vestul tarii, joi seara.

CITESTE SI: Va costa aproape 3 milioane de euro pe km. A fost semnat contractul pentru supervizarea lucrarii de constructie la Centura de Sud Timisoara. Harta traseului final 

Meteorologii au emis Cod Galben si spun ca in unele zone din judetul Timis, vizibilitatea este de sub 200 de metri. e de alta parte, in judetul Caras Severin, vizibilitatea este foarte redusa, de sub 5 metri, de la iesirea din localitatea Bocsa pana la limita cu judetul Timis. De asemenea, se circula in conditii de ceata densa si pe drumul dintre Moldova Noua si Nicolint.

Afectatea mai sunt si judetele Arad si Bihor, unde in zeci de localitati ceata densa creaza dificultati soferilor.

Codul Galben este valabil pana la ora 20, in judetul Timis, insa este foarte posibil ca acesta sa fie prelungit.

Soferii sunt avertizati sa circule cu prudenta si cu toate luminile pornite, dar si sa reduca viteza de deplasare.

UPDATE: Codul Galben a fost prelungit pana la ora 23. In acest interval, izolat sunt asteptate depunderi de chiciura si este posibil sa se formeze polei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.