Traficant de droguri, prins in timp ce vindea pastile de ecstasy unui politist

Un barbat a fost capturat de politisti in timp ce incerca sa vanda droguri.

CITESTE SI: Accident violent in Timis. Soferita ranita dupa a ajuns cu masina intr-un stalp. Foto 

Operatiunea a fost una de amploare. Barbatul in varsta de 33 de ani a fost prins in localitatea Chisineu Cris, in timp ce voia sa vanda unui alt barbat cateva comprimate de ecstasy. Spre ghinionul sau, clientul era un politist sub acoperire, care i-a pus imediat catusele.

Intre timp, politistii au facut si doua descinderi, una in judetul Arad si alta in Bihor, in urma carora au fost descoperite 130 de comprimate de ecstasy si 10 grame de amfetamina si au mai fost ridicate si diverse obiecte folosite pentru cresterea culturilor de droguri de risc de tip indoor, scrie glsa.ro.

Barbatul prins la Chisineu Cris a fost dus in fata judecatorilor, care au decis ca acesta sa ramana in spatele gratiilor in urmatoarele 30 de zile.

Foto: Arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.