Incendiu violent in miez de noapte in Timis. De la ce au pornit flacarile. Foto

TIMIS. S-a dat alarma noaptea trecuta dupa ce un apel la 112 anunta un incendiu intr-o comuna din Timis.

CITESTE SI: Peste 1000 de locuri de parcare noi obtinute cu ajutorul politistilor in 2019, la Timisoara. Foto

Totul s-a intamplat in localitatea Gavojdia in jurul orei 3 dimineata. Un incendiu a izbucnit la o casa de locuit, iar in momentul in care pompierii au ajuns la fata locului flacarile mistuiau atat casa, cat si o anexa.

La locul interventiei au ajuns trei autospeciale, un echipaj SMURD si 15 pompieri, care au avut nevoie de cateva zeci de minute pentru a stinge flacarile.

La sosirea echipajelor la locul interventiei, incendiul se manifesta la doua cladiri (casa de locuit, aproximativ 80 mp și o anexa, aproximativ 30 mp). In urma incendiului au ars materialele combustibile din doua camere si din anexa. Din fericire nu s-au inregistrat victime. Cauza probabila a incendiului: acțiune intentionata„, au transmis reprezentantii ISU Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.