Panica intr-un bloc din Timisoara. Zeci de oameni evacuati

TIMISOARA. S-a dat alarma luni seara dupa un apel la 112 care anunta un incendiu la Timisoara.

CITESTE SI: Nu au terminat petrecerile de sarbatori. Soferi rupti de beti pe soselele din Timis 

Totul s-a intamplat pe strada Cerna, la etajul 1 al unui bloc, unde o butelie a a luat foc intr-unul dintre apartamente. Flacarile au mistuit mobilierul din baie si a fost afectata si zugraveala din camera pe o suprafata de aproximativ 15 mp.

Din fericire nu a fost nimeni ranit in urma incendiului, iar proprietara apartamentului a facut un atac de panica si a primit ingrijiri medicale la fata locului.

Pompierii au ajuns rapid la fata locului si au evacuat 10 oameni din cladire, alti 50 iesind singuri din imobil.

Echipele de interventie au stins deja incendiul, ajuta la ventilarea imobilului si urmeaza sa stabileasca cauzele exacte ale producerii incendiului.

Acestea este al doilea incendiu care are loc pe strada Cerna in decurs de aproape o luna si jumatate. La finalul lunii noiembrie a anului trecut, o femeie in varsta de 84 de ani a fost ranita tot dupa explozia unei butelii intr-unul dintre apartamente.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.