Accident violent in seara de Craciun in apropiere de Timisoara. Un om a murit pe loc. Foto

TIMISOARA. Ciocnire violenta intre doua masini intr-o localitate din apropierea Timisoarei.

CITESTE SI: Accident violent in ziua de Craciun langa Timisoara. Un om a murit, alti 9 sunt raniti, intre care 4 copii. A intervenit elicopterul SMURD. Foto si video 

Accidentul a avut loc in pe soseaua care leaga Timisoara de Arad, in localitatea Ortisoara. Un tanar care conducea o autoutilitara circula pe o strada din comuna si a vrut sa intre pe drumul principal, insa nu a mai fost atent si la indicatoare si a fost lovit in plin de o alta masina care circula regulamentar catre Timisoara.

La fata locului au ajuns rapid o autospeciala de prima interventie a pompierilor, un echipaj SMURD si o ambulanta SAJ. Din nefericire, pentru soferul autoutilitarei medicii nu au mai putut face nimic.

Soferul masinii care circula regulamentar si un pasager au fost si ei raniti usor, dar au refuzat transportul la spital.

Un barbat in varsta de 30 de ani circula in localitatea Ortisoara pe o strada secundara, iar la intersectia cu DN 69 nu a respectat semnificatia indicatorului stop intrand in coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar dinspre Arad inspre Timisoara condus de un barbat in varsta de 41 de ani. In urma impactului a rezultat o victimă respectiv barbatul in varsta de 30 de ani, care a decedat„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

In cauza politistii a fost intocmit un dosar pentru ucidere din culpa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.