World Class a deschis in Iulius Town Timisoara cel mai mare club de health & fitness din tara

TIMISOARA. Locuitorii din vestul tarii pasionati de sport au acces, incepand cu 20 decembrie 2019, la cel mai mare club de sanatate si fitness din Romania. Echipamente premium, piscina semi-olimpica, studiouri dedicate, traineri profesionisti sunt elementele care definesc noul club inaugurat in Iulius Town Timisoara.

Brandul este prezent in Iulius Mall Timisoara din 2006, iar odata cu integrarea mall-ului in proiectul mixt Iulius Town Timisoara s-a extins si clubul de health & fitness, devenind cel mai mare astfel de centru din intreaga tara. Dezvoltat pe o suprafata generoasa, de aproximativ 3.400 mp,are toate atuurile sa devina destinatia favorita pentru sport a locuitorilor din regiune.

Noul club din Iulius Town Timisoara vine si cu o serie de noutati: o piscina semi-olimpica impresionanta, de 25 m, o zona Crossfit, studiouri de ciclism si aerobic. Inovatia este cuvantul de ordine ce defineste noul centru, acesta fiind dotat cu cele mai moderne echipamente de fitness.

Dezvoltarea noului club in Iulius Town reprezinta punctul de plecare in extinderea sa in Timisoara. Locatia a fost aleasa firesc, primul proiect mixt din vestul tarii reprezentand punctul zero al regiunii pe segmentele business, shopping si entertainment.

Inauguram la Timisoara unul dintre cele mai moderne si vibrante centre de health & fitness din Romania. Nu este intamplatoare extinderea in proiectul Iulius Town, dat fiind faptul ca reprezinta cel mai mare centru de lifestyle din vest, al carui potential ne va ajuta sa continuam misiunea noastra de a inspira si de a motiva tot mai multi romani sa fie mai activi mai des si de a adopta un stil de viata sanatos. Prin locatia sa strategica, noul centru ne ajuta sa fim mai aproape de casa si locul de munca al oamenilor din Timisoara”, a spus Kent Orrgren, CEO al companiei.

Noul club din Timisoara, inclus in categoria Silver, este situat in noul corp de cladire prin care s-a extins Iulius Mall, parte integrata a Iulius Town. Inaugurarea reprezinta si una dintre cele mai puternice miscari strategice ale retelei in atingerea obiectivului ce vizeaza extinderea miscarii #BeHealthy, care va face ca sala de sport sa devina a treia destinatie esentiala pentru romani, dupa casa si birou, cu servicii din ce in ce mai accesibile si mai atractive.

Despre World Class Romania

Clubul este lider de piata in industria wellness locala, cu un numar total de 42 de cluburi de sanatate si fitness in intreaga tara (39 sunt active si 3 vor fi deschise anul viitor) si 64.000 de membri. Cluburile ofera servicii la cele mai inalte standarde, facilitati premium si clase diversificate. Clubul este partener LES MILLS ™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. Ofera, de asemenea, un concept premium de health & fitness denumit W, care ofera membrilor oportunitatea de a se antrena si relaxa intr-un cadru intim si exclusivist.

Clubul este detinut de un fond de investitii cu capital privat, sustinut de mai multi investitori institutionali. Fondul se concentreaza asupra proiectelor medii din Polonia, Romania si alte tari din Europa de Est. Acesta vizeaza, in primul rand, identificarea companiilor cu o crestere rapida, cu echipe puternice de management, care sa fie completate cu experienta noastra in gestionarea rapida a cresterii organice si bazate pe achizitii.

Despre Iulius Town Timisoara

Iulius Town Timisoara, dezvoltat de companiile IULIUS si Atterbury Europe, reprezinta principala atractie de business, shopping si loisir din vestul tarii. Este primul proiectul mixt si, totodata, cea mai mare investitie din regiune, in valoare de 443 milioane de euro, ce include: cea mai mare suprafata de retail din afara Bucurestiului – 120.000 mp si 450 de magazine, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sanatate si fitness din Romania, un pol regional de business cu 100.000 mp de spatii de birouri clasa A, trei sali de evenimente, restaurante si cafenele tematice, un parc, carusel pentru copii si aproximativ 4.070 de locuri de parcare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.