Program special de sarbatori la Aquatim. Cand iti mai poti achita factura in 2019

TIMISOARA. Casieriile si birourile de relatii cu publicul ale Aquatim vor avea un program diferit cu ocazia sarbatorilor de iarna.

CITESTE SI: Nu se mai blocheaza nicio roata in parcarile magazinelor din Timisoara. Anuntul Comisiei de Circulatie 

Astfel, in 24 decembrie casieriile de pe strazile Gheorghe Lazar, Treboniu Laurian si Oituz vor fi deschise in intervalul orar 7.30 – 14, situatia valabila si pentru ziua de 31 decembrie.

In perioadele 25 – 27 decembie, dar si intre 1 si 3 ianuarie, casieriile si birourile de realtii cu publicul vor fi inschise. In 30 decembrie, programul de functionare va fi unul normal.

Birourile responsabile de gestionarea sesizarilor, contractelor si avizelor tehnice, de pe str. Treboniu Laurian sunt deschise intre orele 8 si 14 in zilele de 24 si 31 decembrie.

Aquatim le reaminteste timisorenilor ca factura de apa poate fi achitata on-line, cu card bancar, pe site-ul societatii, precum si la numeroase puncte de plata, cum ar fi retelele bancare, oficiile postale si diversi parteneri comerciali (mai multe detalii la: http://www.aquatim.ro/unde-si-cum-puteti-plati-43.html.

In această perioada, dispeceratul Aquatim este disponibil non-stop, la numerele de telefon 0356 914, 0256 201362 si 0756 119528, pentru inregistrarea sesizarilor privind serviciile de apa si canalizare. Compania asigura, de asemenea, permanenta echipelor de interventii, in functie de necesitate.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.