Sofer in stare grava dupa ce s-a infipt cu BMW-ul intr-un tramvai

Accident grav intre o masina si un tramvai sambata noapte.

CITESTE SI: Sofer ranit dupa ce s-a rasturnat cu masina pe marginea drumului  

Evenimentul rutier a avut loc in municipiul Arad, in apropierea unuia dintre supermarketuri. BMW-ul condus de un tanar a intrat in plin intr-un tramvai, iar in urma accidentului, conducatorul auto a ramas prins intre fiarele masinii.

Barbatul a fost scos din masina de pompieri care l-au predat medicilor de pe ambulanta SMURD in viata, insa cu mai multe fracturi.

Din primele cercetari, politistii au stabilit ca aseara, in jurul orei 22.40, un barbat de 39 ani, din Vladimirescu, a condus un autoturism pe Calea Radnei, iar la km 539+100m a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, parasind partea carosabila spre dreapta, intrand apoi în coliziune frontala cu un tramvai condus regulamentar de un aradean de 54 de ani. In urma coliziunii a rezultat ranirea grava a conducatorului auto. Se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Arad pentru specialarad.ro.

Vatmanul a fost testat de politisti cu aparatul etilotest, care a aratat ca acesta nu consumase bauturi alcoolice. Soferul ranit i s-au luat doua probe de sange pentru a se stabili daca a baut inainte de a se urca la volan.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.