Accident teribil. Copii incarcerati in urma impactului. Foto si video

S-a dat alarma sambata dupa-amiaza dupa ce un apel la 112 anunta un accident violent pe o sosea din vestul tarii.

CITESTE SI: Sofer ranit dupa un carambol in apropiere de Timisoara 

Impactul a avut loc in apropierea localitatii hunedorene Batiz. Doua autoturisme s-au izbit puternic, iar patru oameni au ramas captivi intre fiarele masinilor. Intre cei incarcerati se aflau si trei fetite, cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani. Alaturi de copile a ramas blocat in masina si un barbat de 40 de ani.

La fata locului au ajuns rapid pompierii Detasamentelor Deva si Hunedoara si ai Punctului de lucru Bretea cu 7 autospeciale de interventie si au reusit sa ii recupereze pe raniti.

Ranitii, ce prezentau traumatisme, au fost extrasi din autoturism si au primit ingrijiri medicale la fata locului din partea celor 5 echipaje medicale deplasate la interventie. Victimele incarcerate si soferul celuilalt vehicul implicat in accident, în vârstă de 23 de ani, au fost dusi, constienti si cooperanti, cu ambulantele la UPU Deva„, transmit reprezentantii ISU Hunedoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.