A zburat cu masina intr-un magazin. Soferul i-a surprins pe politisti

Oameni raniti dupa ce o masina s-a izbit de zidul unei cladiri in care se afla un magazin.

CITESTE SI: Accident in lant pe autostrada Timisoara – Lugoj. Oameni raniti printre care si doi copilasi. Foto 

Accidentul a avut loc noaptea trecuta la Petrosani. Soferul unui autoturism in care se mai aflau alti doi barbati si o femeie, a intrat cu viteza prea mare intr-o curba la dreapta, a pierdut controlul autoturismului si s-a oprit in zidul unui magazin de pe marginea drumului.

In urma accidentului, toti cei patru oameni aflati in masina au fost raniti usor. Politistii ajunsi la fata locului au avut insa parte de o surpriza, in momentul in care au vrut sa il testeze pe sofer cu aparatul etilotest.

Conducatorul auto este un barbat in varsta de 46 ani, din Petrosani. Acesta a condus autoturismul pe strada 1 Decembrie 1918 din directia Piata Victoriei spre cartier Aeroport, iar la intersectia cu strada Slatinioara, intr-o curba la dreapta, datorita neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a derapat a patruns pe contrasens si a lovit un imobil. Conducatorul auto nu a fost testat cu aparatul etilotest si a refuzat prelevarea de probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa si refuzul prelevarii de probe”, au transmis pentru replicahd.ro reprezentantii IPJ Hunedoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.