Program de sarbatori la permise, pasapoarte si cazier, la Timisoara

TIMISOARA. Timisorenii care au nevoie de schimbarea pasaportului, a permisului, vor sa isi inmatriculeze masina sau au nevoie de un certificat de cazier judiciar in aceasta perioada a anului trebuie sa stie ca serviciile din subordinea Prefecturii isi modifica programul in zilele urmatoare.

CITESTE SI: Mai putine mijloace de transport pe linii la Timisoara. STPT trece la program de vacanta 

Astfel, in acest final de saptamana functionarii vor fi prezenti la ghisee intre orele 9 si 15, sambata, respectiv 9 si 13 duminica. In zilele de 23 si 24 decembrie programul va incepe la ora 8 si se va incheia la ora 16, in timp ce in prima si a doua zi de Craciun ghiseele vor fi inchise.

Angajatii vor reveni la munca in 27 decembrie, cand vor lucra de la 8 la 16. Sambata, 28 decembrie, se va lucra intre orele 9 si 15, iar duminica de la 9 la 13.

30 si 31 decembrie vor fi ultimele zile de lucru din 2019, functionarii fiind prezenti la ghisee de la 8 la 16.

Serviciile vor fi redeschise vineri, 3 ianuarie, cand programul va incepe la ora 8 si se va incheia la 16. Sambata se va lucra intervalul 9-15, iar duminica de la 9 la 13.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.