Accident pe un bulevard din Timisoara, soferul vinovat a fugit. Ce-au descoperit politistii cand l-au prins

TIMISOARA. Doua masini s-au izbit puternic joi seara pe un bulevard din Timisoara, iar unul dintre soferi a dat bir cu fugitii.

CITESTE SI: A ars ca o torta. Masina in flacari, langa stadion, la Timisoara. Alte 3 autoturisme avariate de incendiu. Foto si video 

Accidentul a avut loc pe Calea Sagului. Un autoturism condus de un barbat a fost lovit din spate de un altul, al carui sofer nu a fost atent. Conducatorul auto vinovat de producerea evenimentului rutier nu s-a oprit sa vada nici in ce stare este cel pe care l-a lovit si nici ce avarii au suferit masinile, ci a demarat in tromba si si-a vazut de drum.

Cei care au fost martori la accident au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns rapid echipaje ale ambulantei si politie. Soferul ranit a fost preluat de medici si dus la spital pentru ingrijiri si investigatii.

Politistii au inceput cercetarile, si dupa aproape o ora au dat si de soferul fugar. Atunci au realizat si de ce a parasit acesta locul accidentului.

Un barbat in varsta de 39 de ani a condus un autoturism pe Calea Sagului, dinspre Liviu Rebreanu spre Ana Ipatescu, iar la un moment dat a fost lovit din spate de un alt autoturism. Soferul vinovat a parasit locul accidentului. Barbatul de 39 de ani a fost ranit si transportat la spital. In urma activitatilor desfasurate de catre politisti a fost depistat soferul vinovat, un barbat in varsta de 32 de ani. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o valoare de 1,35 mg/l alcool pur in aerul expirat. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului si conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.