Smartfit a castigat trofeul Best Fitness Wellness Center

TIMISOARA. Salile de fitness Smartfit au fost nominalizate si declarate castigatoare ale IFWSA Excellence Awards Romania 2019 la categoria Best Fitness Wellness Center, trofeul reprezentand confirmarea brandului Smartfit si garantarea respectarii standardelor europene si internationale în fitness.

Apreciem distinctia primita deoarece vine ca o recunoastere publica a calitatii serviciilor Smartfit. Premiul a fost acordat de catre un juriu international de specialitate, dupa o atenta evaluare a antrenorilor nostri, a conditiilor de antrenament, a dotarilor existente în sali si nu în ultimul rand a perceptiei de care ne bucuram în randul clientilor” au spus reprezentantii Smartfit.

Dupa analiza imaginii profesionale, a reputatiei, experientei si pozitiei pe piata, cunoscutul brand Smartfit a fost declarat trendsetter la nivel national. Personalul calificat, parteneriatul cu Les Mills, liderul global în antrenamente de grup si amenajarile la standarde internationale au fost principalele motive pentru care trofeul IFWSA Excellence Awards Romania 2019 a ajuns la Timisoara, surclasand centre importante de fitness din Romania.

Dincolo de pozitia de lider de piata pe segmentul de fitness, Smartfit continua sa atraga clienti datorita faptului ca pune accentul pe experienta placuta traita în cadrul celor trei centre si pe comunitatea construita în jurul interesului pentru miscare, sanatate si wellness. sase mii de clienti se declara multumiti de serviciile Smartfit si revin în centre, atat pentru antrenamentele individuale cat si pentru cele mai eficiente antrenamente de grup, acestea fiind incluse în abonamentul de baza ( https://www.smartfitstudio.ro/abonamente).

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.