Mos Craciuni in uniforma. Pompierii din Sannicolau Mare au adus un zambet de sarbatori mai multor familii nevoiase. Foto

TIMIS. Au lasat de-o parte furtunul, securile si tehnica de interventie si au imbracat uniforma pentru a fi Mos Craciun pentru mai multe familii sarace din Timis.

CITESTE SI: Ingerii pazitori ai bebelusilor din maternitatile din Timisoara si din intreg vestul tarii. Oamenii cu inima mare de la Salvati Copiii le-au adus echipamente medicale de peste 600.000 de euro anul acesta 

Pompierii din Sannicolau Mare au vizitat 50 de familii cu posibilitati reduse, carora le-au dus plase pline cu bunatati de sarbatori. Salvatorii au facut donatii, si alaturi de banii veniti de la Biserca Ortodoxa si de la cateva firme din oras au reusit sa cumpere produsele necesare fiecarei familii.

Produse alimentare necesare in orice gospodarie, dulciuri pentru cei mici sau sucuri, au facut parte din pachetele pregatite de Mos Craciunii in uniforma.

M-am bucurat că am participat si eu la aceasta activitate. Cand am vazut copiii aceia cum ne strangeau in brate…unii chiar au mare nevoie de ce le-am dus noi. Doar asa ne putem da seama ce binecuvantati suntem noi”, a declarat maiorul Zoran Simici, comandantul Statiei de Pompieri Sannicolau Mare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.