Big Brother face ravagii la Timisoara. Nesimtiti arsi la buzunare inaintea sarbatorilor, dupa ce au fost prinsi cand aruncau gunoaie la colt de strada

TIMISOARA. Au facut lucrari de modernizare prin casa, dupa care au aruncat resturile pe strada. Au fost insa surprinsi de camerele de luat vederi.

CITESTE SI: Protest al grefierilor la Timisoara fata de taierea pensiilor de serviciu. Foto si video

Totul s-a intamplat zilele trecute in zona Lunei din Timisoara. Doi barbati au adus la colt de strada un vas de toaleta vechi si l-au lasat langa clopotul verde rezervat deseurilor de sticla.

Politistii au observat momentul pe monitoarele la care sunt conectate camerele de supraveghere puse in zona si l-au identificat pe barbatul responsabil, caruia i-au aplica amenda minima de 3000 de lei.

De asemenea, oamenii legii l-au atentionat ca trebuie sa ridice gunoiul si sa il predea mai departe la RETIM, lucru pe care l-a si facut, temandu-se de amenda suplimentara pe care ar putea-o primi, intre 7500 si 15.000 de lei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Chiar langa ala, unii si-au pus masinile pe spatiul verde. pe aia nu-i vede nimeni?