Lasati fara bani si masini inainte de sarbatori. Aproape 1000 de amenzi date de politisti la Timisoara

TIMISOARA. Sute de soferi din Timisoara vor avea bani mai putini pentru cadouri de sarbatori dupa ce au fost amendati de politisti.

CITESTE SI: Au intrat mascatii peste ei. Descoperirea politistilor la un Centru de Plasament pentru Copii cu Dizabilitati din Timis, dupa ce o fata a spus ca a fost abuzata 

Conducatorii auto au fost sanctionati dupa ce si-au parcat masinile in locuri nepermise. Politistii locali au dat 795 de amenzi in ultimele 10 zile soferilor care si-au lasat autoturismele pe strazile pietonale sau in apropierea acestora. Majoritatea amenzilor au fost date pe strazile str. Gh. Lazar, Palanca, in Piata Huniade, pe strazile C. Brediceanu, Proclamatia de la Timisoara, Gheorghe Dima, Augustin Pacha, Gheorghe Musat, Vasile Alecsandri sau Eugeniu de Savoya.

Alti 42 de soferi si-au lasat masinile in locuri in care nu era permisa parcare si cand s-au intors nu le-au mai gasit. Acestea au fost ridicate de Politia Locala.

Oamenii legii le reamintesc soferilor ca parcarea sau stationarea in locuri de permise se sanctioneaza cu amenzi cuprinse intre 295 si 725 de lei, dar si 2 sau 3 puncte de penalizare la permis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.