Si-au vazut moartea cu ochii. S-au dat peste cap cu masina si s-au scufundat intr-un sant plin cu apa

Accident teribil pe o sosea din vestul tarii in urma caruia o masina s-a rasturnat intr-un sant plin cu apa de pe marginea drumului.

CITESTE SI: Adaposturi ale oamenilor strazii, facute una cu pamantul langa o scoala de elita, la Timisoara. Foto

Accidentul a avut loc intre Arad si Curtici. Soferul unei masini a intrat intr-o depasire, iar la revenirea pe banda sa a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod si s-a rasturnat pe plafon in afara soselei. Soferii care au vazut ce s-a intamplat au oprit, au sunat imediat la 112, dupa care s-au repezit sa dea o mana de ajutor celor aflati in masina. In autotorism se aflau soferul si un pasager, unul dintre ei fiind scos din autoturism inconstient si ambulantelor SMURD ajunse la fata locului.

Un tanar de 25 ani, din Sofronea, a condus un autoturism pe DJ 709/B, dinspre Sofronea catre Arad. Ajungand in zona unei SC de transport a efectuat o manevra de depasire, iar la revenirea pe banda de circulatie a pierdut controlul directiei de deplasare, parasind partea carosabila inspre dreapta, ulterior intrand in coliziune cu un cap de pod. In urma impactului s-a rasturnat intr-un canal de colectare a apei. Evenimentul rutier s-a soldat cu ranirea usoara a conducatorului auto si a unui barbat de 50 ani, din com. Sofronea, pasager pe scaunul dreapta fata in autoturism. In cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Arad pentru ghidularadean.ro.

Soferul a fost testat de politisti cu aparatul etilotest, iar rezultatul a aratat ca acesta nu consumase bauturi alcoolice.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.