Noul Mers al Trenurilor intra in vigoare. Modificari importante pentru calatori

TIMISOARA. CFR Calatori informeaza ca, incepand cu data de 15 decembrie 2019, va intra in vigoare noul Mers al Trenurilor 2019-2020, care va fi valabil pana la data de 12 decembrie 2020 si va fi asigurat de un numar mediu de 1230 de trenuri, la nivelul intregii tari.

CITESTE SI: Au strabatut 10.000 km in cautarea unor comori fara seaman ale Banatului. Voluntarii care vor sa smulga din uitare cele 243 de bijuterii din Tara Morilor de Apa

Oferta de transport feroviar de pasageri este adaptata cererii pietei, atat prin optimizarea orelor de circulatie a trenurilor, cat si a capacitatii de transport.

Incepand de anul acesta, CFR implementeaza si un nou program pilot, pentru deservirea si sporirea atractivitatii traficului de naveta intre zonele suburbane si marile orase din toata tara. Astfel, va fi permisa calatoria posesorilor de abonamente valabile la trenuri Regio si cu trenurile Interregio, pentru abonamentele emise pe distante de pana la 30 de km. Aceasta oferta este valabila incepand cu data de 15 decembrie 2019 si nu include trenurile in trafic international.

De asemenea, CFR Calatori anunta ca in perioada sarbatorilor de iarna si a sfarsitului de an se va lucra la capacitate maxima.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.