Accident grav pe Autostrada Timisoara – Lugoj, oameni raniti

TIMISOARA. Accident pe Autostrada Vestului, nu departe de Timisoara, vineri la orele pranzului.

CITESTE SI: Supracontrol dispus de CNAIR in Agentiile de Control si Incasare din toate punctele de frontiera, dupa ancheta DNA de spaga la DRDP Timisoara 

O masina si un camion ce tracta o cisterna s-au izbit aproape de Remetea Mare, la coborarea de pe soseaua de mare viteza. In urma impactului, doi oameni aflati in autoturism au fost raniti. Acestia au fost transportati de urgenta la spital pentru ingrijiri.

La locul interventiei s-a deplasat de urgenta o autospeciala de prima interventie cu 3 pompieri care a asigurat masurile PSI necesare. In urma impactului, cele 2 persoane din autoturism au necesitat ingrijiri medicale si au fost transportate la spital de catre 2 echipaje SAJ„, transmit reprezentantii ISU Timis.

Politistii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cauzele producerii accidentului. In zona, circulatia s-a desfasurat cu dificultate aproape o ora.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.