Sub cerul liber, la Timisoara. Adaposturi ale oamenilor strazii, pline de gunoaie, facute una cu pamantul

TIMISOARA. Mai multe colibe improvizate si mizerie cat cuprinde. Asta au gasit politistii in sudul Timisoarei dupa ce au primit mai multe sesizari de la cei care locuiesc in zona.

CITESTE SI: Atacuri in serie, in plina strada, la Timisoara. Femei au cazut prada talharilor 

Oamenii legii au descoperit 4 colibe construite ilegal la intersectia strazilor Legumiculturii si N.D. Cocea, in care locuiau sapte persoane. In jurul adaposturilor era plin de gunoaie stranse de-a lungul timpului. Politistii locali au contactat Biroul de Salubrizare al Primariei, iar un buldozer a venit si a demolat constructiile, dupa care angajatii de la salubritate au curatat zona.

Cei care locuiau in colibe au fost indrumati catre Serviciile Sociale pentru a fi luati in evidenta, iar in cazul in care nu sunt din Timisoara, vor fi trimisi catre localitatile din care provin.

De la inceputul anului politistii locali au gasit 73 de adaposturi improvizate in toata Timisoara pe terenuri virane, care au fost demolate.

Politia Locala face apel la timisoreni ca, in cazul in care observa astfel de cazuri sa sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe emailul [email protected].

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.