Sunt cele mai negre sarbatori intr-o familie. Un pompier si fratele lui au murit, la cateva ore distanta, unul dupa altul

Tragedie intr-o familie din judetul Hunedoara, dupa ce doi frati au murit la cateva ore unul de celalalt.

CITESTE SI: Apel disperat pentru gasirea unui barbat disparut la Timisoara. Daca il vezi, suna la 112 

Cei doi barbati mergeau catre Ramnicu Valcea impreuna cu iubita unuia dintre ei si doi copilasi, in varsta de 1 an si jumatate, respectiv 3 ani. Cand au ajuns in apropierea comunei argesene Draganu, soferul, care era pompier al ISU Hunedoara, a pierdut controlul volanului si a intrat sub un tir.

La fata locului au ajuns rapid echipaje de descarcerare si ambulante. Soferul a fost scos in stare grava din masina si transportat la spital, insa pentru fratele sau nu s-a mai putut face nimic, acesta murind pe loc. Femeia aflata in masina si cei doi micuti au scapat cu rani usoare.

La cateva ore de la moartea fratelui sau, pompierul si-a dat si el ultima suflare in bratele medicilor.

Din primele informatii se pare ca barbatul ar fi adormit la volan inainte de producerea accidentului, scrie realitateadehunedoar.net.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.