S-au tras focuri de arme langa Timisoara. Urmarire ca-n filme pentru prinderea unui tanar care a sfidat Politia

TIMIS. O verificare de rutina in trafic s-a transformat intr-o urmarire ca-n filme langa Timisoara.

CITESTE SI: Tragedie. Oameni gasiti morti in propria casa 

Totul s-a intamplat duminica in localitatea Rudna, in apropiere de Peciu Nou. Un echipaj al Politiei Rutiere i-a facut semn unui sofer sa traga pe dreapta, insa conducatorul auto a apasat acceleratia si a trecut in viteza pe langa patrula. Politistii au plecat in urmarirea masinii si pentru ca sirena si semnalele luminoase nu l-au speriat, politistii au tras trei focuri de arma in aer.

A fost momentul in care soferul si-a dat seama ca nu e de glumit si a tras masina pe marginea drumului. Dupa o verificare mai amanuntita politistii si-au dat seama si de ce a fugit soferul. Barbatul in varsta de 23 de ani nu avea permis de conducere, numerele montate pe masina erau false, iar autoturismul nici macar nu era inmatriculat.

Tanarul s-a ales cu un dosar penal pentru conducere fara permis, punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a punui autovehicul cu numar fals si conducerea unul autoturism neinmatricular. Barbatul a fost si retinut de politisti si introdus in Arestul IPJ Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.