Tragedie. Oameni gasiti morti in propria casa

Au pornit soba pe gaz sa se incalzeasca, iar a doua zi nu s-au mai trezit.

CITESTE SI: 2 hoti in minus, in aglomeratia din centru la Timisoara. Fiti cu bagare de seama la Targul de Craciun si in magazine!

Totul s-a intamplat duminica in localitatea hunedoreana Pestisu Mare. Un barbat si o femeie, sot si sotie, au fost gasiti morti in propria casa. Cei doi, fiecare trecuti de 90 de ani, au pus in functiune soba cu gaz sa faca caldura si au adormit. Duminica, o ruda a batranilor a venit sa ii viziteze si i-a gasit fara suflare.

Imediat ce a facut descoperirea a sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale salvarii si pompierilor.

Din pacate, echipajele de salvare nu au mai putut face nimic pentru cei doi soti care, cel mai probabil, au fost intoxicaţi cu monoxid de carbon. In casa se simtea un pronuntat miros de caz, motiv pentru care pompierii au decuplat instalatia de gaz ce alimenta o soba din incaperea in care au fost gasiti cei doi. Probabil cosul de evacuare necuratat a favorizat producerea acestei tragedii„, transmit reprezentantii ISU Hunedoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.