Cand poti achita factura RETIM de sarbatori la Timisoara

TIMISOARA. Angajatii societatii de salubritate vor munci de sarbatori. Reprezentantii RETIM au anuntat programul pentru plata facturilor in preajma Craciunului si a Anului Nou.

In perioada sarbatorilor de iarna, muncitorii societatii vor continua sa presteze serviciul de colectare a deseurilor conform graficelor cunoscute.

Cat despre casieria RETIM, aceasta vor functiona dupa un program special. Astfel, marti, 24 decembrie, platile se vor putea face intre orele 8 si 13, in timp ce in 25 si 26 decembrie casieria va fi inchisa.

Din 27 pana in 30 decembrie incasarile se vor face in intervalul orar 8 – 17, iar daca nu vreti sa intrati cu datorii in 2020, in ultima zi a acestui an platile se fac intre orele 8 si 13.

Casieria RETIM va fi inchisa in primele doua zile ale anului viitor, iar din 3 ianuarie se deschide intre 8 si 17.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.