Accident grav langa Timisoara. Oameni raniti in urma impactului

TIMISOARA. Ciocnire violenta intre doua masini in apropiere de Timisoara.

CITESTE SI: Incendiu violent la un atelier de prelucrare a lemnului. Case in pericol. Foto 

Accidentul a avut loc la Chisoda, la intersectia strazilor Oituz si Nicolae Firu. Doua masini s-au izbit puternic, una dintre ele ramanand pe sosea, iar cealalta aproape de santul de pe marginea drumului. In urma impactului, cele doua autoturisme au suferit avarii serioase, iar patru oameni au fost raniti.

Un barbat in varsta de 45 de ani a condus un autoturism pe strada Oituz din localitatea Chisoda, iar la intersectia cu strada Nicolae Firu nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de o perosana in varsta de 24 de ani, intrand in coliziune cu acesta. In urma impactului au rezultat 4 victime, resspectiv doua persoane in autoturismul condus de barbatul in varsta de 45 de ani, un barbat in varsta de 64 de ani si o femeie in varsta de 66 de ani, iar din autoturismul condus de barbatul in varsta de 24 de ani, conducatorul auto si o femeie in varsta de 19 ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Alexandra Petrovici, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Cei doi soferi au fost testati cu aparatul etilotest, iar rezultatul a aratat ca niciunul nu consumase bauturi alcoolice.

Sursa foto: Info Trafic jud. Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.