Accident teribil. Masina prabusita de la 15 metri, de pe un pod. Un tanar a murit, altul a fost adus de urgenta la Timisoara

Accident violent, vineri dupa lasarea intunericului, intr-un oras din Banat.

CITESTE SI: Fum peste Piata 700 din Timisoara. Exercitiu al pompierilor in parcarea subterana. Foto 

Totul s-a intamplat in zona centrala din Resita. Soferul unui autoturism nu a tinut cont de poleiul de pe sosea si s-ar fi luat la intrecere cu o alta masina. La un moment dat, conducatorul auto a scapat volanul de sub control, autoturismul s-a lovit de o bordura, a izbit puternic un stalp de iluminat, dupa care a plonjat de la aproximativ 15 metri inaltime in apele raului Barzava. Masina a aterizat in apa cu rotile in sus.

Cei care locuiau in apropiere au auzit zgomotul produs de accident si au sunat la 112, dupa care patru barbati au intrat in apa sa dea o mana de ajutor. Oamenii l-au scos din apa pe unul dintre tinerii aflati in masina, insa pentru cel de-al doilea a fost nevoie de interventia pompierilor, scrie reper24.ro.

Tanarul care a fost scos constient din masina are ruptura de splina si se afla in sala de operatie la Resita. Celalalt a fost trimis cu ambulanta la Spitalul Judetean din Timisoara.

Politistii incearca sa stabileasca cu exactitate cum s-a produs accidentul.

UPDATE: Unul dintre tinerii aflati in masina care s-a prabusit de pe pasajul Nera din Resita in apa raului Barzava si-a dat ultima suflare la spitalul din Resita, in ciuda eforturilor pe care le-au facut medicii pentru a-i salva viata. Barbatul avea 21 de ani si se afla pe scaunul din dreapta al masinii. Soferul autoturismului se afla si el in stare grava, internat de vineri seara la Spitalul Judetean din Timisoara.

Din cauza leziunilor suferite, conducatorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, iar in urma recoltarii de mostre biologice de urina, testul rapid a indicat rezultat pozitiv in cazul unei substante psihoactive. Se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante„, transmit reprezentantii IPJ Caras-Severin.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. SA SPERAM CA NU SCAPA PITIGOIU’ DISPERAT, DATA VIITOARE VA OMORA NEVINOVATI.

  2. De nenumarate ori intalnesc pe sosele tineri care se dau „grozavi” incat nu pot sta in spatele unor Dacii, WW, Skoda, ei avand BMW, Audi sau Mercedes. Asta este! Parintii stiu ce fac cand cumpara copiilor cosciuge? Sau daca nu le cumpara ei, ci si le cumpara singuri-macar in ceasul al 12-lea sa-i educe cum se comporta un sofer in circulatie. In niciun caz strigand: „da-te la o parte bosorogule!” S-ar putea sa fie taica-su la volan.