Se inchide traficul in zona sensului giratoriu de la AEM, in Timisoara. Vezi cum se va circula in zilele urmatoare. Harta

TIMISOARA. Se inchide circulatia in zona intersectiei Gheorghe Domasneanu, in etape, la Timisoara, in urmatoarele zile.

CITESTE SI: Se blocheaza ilegal rotile masinilor pe banda rulanta in parcarile magazinelor din Timisoara. ‘Nu vrem sa repetam istoria cu Ingerii Galbeni’. Primaria intervine in scandal 

Pentru a finaliza lucrarile din zona sensului giratoriu de la AEM, reprezentii Comisiei de Circulatie din cadrul Primariei Timisoara au instituit o serie de restrictii in trafic, in perioada 6-12 decembrie.

Astfel, din 6 decembrie, de la ora 7 dimineata, pana in 7 decembrie, la aceeasi ora, va fi inchisa circulatia pe relatia Calea Buziasului – bd. Liviu Rebreanu. Relatia Calea Stan Vidrighin – Calea Buziasului se va realiza prin ocolire, pe drumul de legatura intre Calea Stan Vidrighin-bd. Liviu Rebreanu, accesul in giratie facandu-se de pe bd. Liviu Rebreanu.

Din 7.12.2019, de la ora 7 dimineata, pana in 8.12.2019, ora 7 dimineaţa:
– Intrarea/iesirea din giratie spre/dinspre str. Venus va fi inchisa circulatiei.
– Relaţia Calea Buziasului-bd. Liviu Rebreanu va fi inchisa circulatiei.
– Relatia bd. Liviu Rebreanu- Calea Stan Vidrighin va fi închisă circulaţiei.
– Relatia bd. Liviu Rebreanu-Calea Buziasului se va realiza prin ocolire pe drumul de legatura intre Calea Stan Vidrighin-bd. Liviu Rebreanu, accesul in giratie facandu-se de pe Calea Stan Vidrighin.

Din 8.12.2019, de la ora 7 dimineata, pana în 9.12.2019, ora 7 dimineata:
– Intrarea/ieşirea din giraţie spre/dinspre str. Venus va fi inchisa circulatiei
– Relatia Calea Buziasului- Calea Stan Vidrighin va fi inchisa circulatiei
– Intrarea/iesirea din giraţie spre/dinspre bd. Industriei va fi inchisa circulatiei

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.