Isi plang in pumni c-au ramas fara bani de sarbatori. Nesimtiti amendati cu 3000 de lei si pusi sa mature de politistii locali la Timisoara. Foto

TIMISOARA. Au asteptat lasarea serii, dupa care si-au scos gunoaiele din gospodarii si le-au aruncat la colt de strada, convinsi ca la adapostul intunericului nu-i vede nimeni. N-au luat in calcul camerele de supraveghere performante ale primariei care i-au surprins in plina actiune.

CITESTE SI: Strazile pietonale nu sunt pentru masini, la Timisoara, le-au spus soferilor politistii locali cand le-au rupt amenda si le-au luat pe sus autoturismele. 200 de tupeisti arsi la buzunare intr-o singura zi 

Politistii locali i-au gasit repede pe trei timisoreni nesimtiti. Acestia au fost prinsi pe strazile Mures si Musicescu, respectiv in Piata Plevnei, pe cand si-au abandonat resturile pe strada.

 

Odata ce au fost gasiti, fiecare s-a ales cu o amenda de 3000 de lei, iar oamenii legii le-au pus in vedere sa ridice deseurile, sa faca curatenie in acel loc si sa predea gunoiul la punctele de colectare ale RETIM. In cazul in care nu vor face acest lucru, cei in cauza se vor mai alege cu o sanctiune suplimentara. Si nu este deloc mica.

Conform noilor reglementari, in cazul in care cei amendati nu curata locul unde au aruncat gunoiul, vor fi amendati cu o suma cuprinsa intre 7500 si 15.000 de lei.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ardeti-i pe acesti nesimtiti , sa-i usture curul de la amenda rau de tot…..e plin orasul de mizerie iar dobitocii astia nu ar plati 3 lei pe luna sa li se ia mizeria.Scarbe de oameni!