Informatica Timisoara urca doua locuri, fara joc. A primit inapoi doua puncte castigate pe teren

TIMISOARA. Prim-divizionara de futsal a primit marti o veste excelenta de la Comisia de Recurs a FRF, care a decis ca team-ul banatean sa primeasca inapoi cele doua puncte, cu care a fost sanctionata in urma unui litigiu cu fostul jucator, Mimi Stoica.

CITESTE SI: Meci greu in campionat, partida facila in Cupa pentru handbalistii de la SCM Poli Timisoara 

Reamintim, Informatica a pierdut la Comisia de Disciplina un litigiu cu Stoica, acesta declarand ca nu si-a primit banii pe care trebuia sa-i primeasca. In cele din urma clubul a facut dovada platii restantelor catre jucator, dar punctele nu au revenit clubului. Ultima instanta, Comisia de Recurs a desfiintat sentinta celor de la Disciplina si a facut, in cele din urma dreptate. Banatenii, pe langa cele doua puncte, vor primi inapoi si cuantumul amenzii primite de la Federatie.

Este o veste buna pentru Informatica, venita dupa victoria de luni cu FK Odorhei si inaintea partidei decisive pentru Top 4 de la Deva, principala contracandidata a Timisoarei la play-off.

In acest moment, Informatica a urcat pana pe locul 3, cu 12 puncte, o lungime peste Deva, care are insa un meci mai putin si cu doua puncte peste Calarasi, detinatoarea Cupei Romaniei.

Altfel, spaniolul Juan Moreno, din motive pesronale, si a fost rapid inlocuit cu un jucator ce vine din lumea minifotbalului, Ionut Nemtanu, om de baza in campania echipei national de la Euro 2018, cand Romania a castigat argintul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.