Accident grav pe o sosea din Timis. Un copil a fost ranit

TIMIS. Accident violent pe o sosea din Timis dupa ce o masina s-a izbit de remorca unui tractor.

CITESTE SI: Locatarii din al doilea bloc evacuat la Timisoara din cauza deratizarii se intorc acasa. Surpriza pe care au gasit-o in usi 

Accidentul a avut loc dupa lasarea serii pe drumul care leaga Dudestii Vechi de Sannicolau Mare. Soferul unui autoturism care circula catre oras nu a vazut la timp remorca unui tractor si s-a izbit de aceasta, vehiculul tractat de utilajul agricol nefiind semnalizat.

In urma impactului, un copil de 13 ani aflat in autoturism a fost ranit. Adolescentul a fost preluat de ambulanta si transportat la spital.

Un barbat in varsta de 49 de ani a condus un utilaj agricol din directia Dudestii Vechi catre Sannicolau Mare tractand o remorca neinmatriculata, fiind acrosat din spate de catre un autoturism condus de un barbat in varsta de 52 de ani, care circula regulamentar. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv un baiat in varsta de 13 ani, pasager in autoturismul condus de barbatul in varsta de 52 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si tractarea unei remorci neinmatricultate‘ a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Alexandra Petrovici, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Ambii soferi au fost testati cu apartul etilotest, care a aratat ca niciunul nu consumase bauturi alcoolice.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.