Solutii de avarie pentru deszapezire, pe aproape 250 de kilometri de sosea, in Timis, iarna asta. Anuntul Consiliului Judetean

TIMISOARA. Teoretic, prima zapada nu ne prinde nepregatiti, in Timis, decat pe alocuri.

CITESTE SI: Vor fi cele mai frumoase daruri facute din suflet de cele mai curajoase femei din Romania! Mamici Mai Tari Ca Google, pregatiri pentru Targul de Craciun MMTCG de la Timisoara, menit sa stearga lacrimi de suferinta si sa bucure inimi

In prag de iarna, desi Consiliul Judetean anunta ca nu sunt probleme in privinta firmelor care se vor ocupa de deszapezirea drumurilor din judet, un tronson de aproape 250 de kilometri de sosele a ramas descoperit. Totul, dupa ce firma care trebuia sa se ocupe de acest serviciu are activitatea suspendata printr-o decizie a instantei.

„La nivelul Consiliului Judetean Timis suntem pregatiti sa intervenim in situatii de polei, de zapada. Judetul Timis a fost impartit in 6 zone. Din pacate in zona 6 – Faget – Nadrag, avem o situatie delicata, pentru ca firma respectiva are suspendata activitatea printr-o sentinta a instantei. Am reluat procedura cu alte firme care au capacitatea de a asigura si acel tronson – respevctiv 250 de km de drumuri. Am lasat din nou invitatia catre firme si sper sa participe, ca sa incheiem contractul si sa nu avem niciun fel de problema in acea zona”, a precizat presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra.

In plus, CJT anunta ca s-au facut deja verificari in teren, la bazele de deszapezire, unde au fost deja aduse cantitatile de materiale antiderapante necesare, dar si utilajele cu care se va interveni pe parcursul iernii.

In total, in judetul Timis, Consiliul Judetean trebuie sa curete zapada de pe aproximativ 1.300 de kilometri de drumuri judetene.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.