Zi buna pentru divizionarele secunde din Timisoara. Victorie importanta si pentru ASU Politehnica

TIMISOARA. Daca la matineu, Ripensia a reusit o victorie vitala la Resita, iata ca dupa masa a reusit si Politehnica un succes important. „Echipa suporterilor” a trecut cu 2-0 (1-0) de Sportul Snagov si cu 24 de puncte urca din nou pe locul 9.

CITESTE SI: Sute de oameni au invatat cum sa salveze o viata, la Maratonul Resuscitarii. Pompierii si paramedicii au predat cursuri gratuite, la Timisoara. Foto si video 

Poli continua seria rezultatelor pozitive, la fel cum o face si antrenorul Tavi Benga, care a adus cu el si putina incredere, atat de necesara in fotbalul actual. Poli a jucat solid cu Sportul si chiar daca nu a facut un meci mare, a reusit sa isi tina adversarul departe de careu si ce e mai important, a marcat cate o data in fiecare repriza.

Oaspetii, candidati certi la retrogradare, au venit pe Bega dupa puncte, dar pleaca acasa cu traista goala, asta si datorita jocului prestat de banateni.

Axente a avut mai multe sanse de a deschide scorul in partea secunda, dar golul a venit in cele din urma din piciorul experimentatului Ignea, care a driblat elegant in careul advers, inscriind apoi cu stil, 1-0 din minutul 42. Acelasi Axente a fost in prim-plan si in partea secunda, cu alte ratari, intre ocaziile oaspetilor care s-au lovit de portarul Murariu, excelent astazi. In cele din urma, Mircea Axente a lovit decisiv in minutul 86, reusind o executie splendida dintr-o lovitura libera de la peste 25 de metri.

2-0 pentru Politehnica, echipa banateana obtinand trei victorii in ultimele patru partide si primind un singur gol… Etapa viitoare, ultimul meci din tur, pe terenul celor de la Universitatea Cluj.

ASU Politehnica: Mutariu – C. Jurj, Mera (cpt.), Coada, Chereches – Dros (Vidrasan 80′), Bg. Vasile – C. Popescu, Ignea, Ad. Ungureanu (Zabun 64′) – Axente (Pitigoi 90+1′)
Antrenor: Octavian Benga

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.