Prapad facut de politisti in Timisoara si in judet. Sute de amenzi date si zeci de permise retinute. Cum au fost prinsi doi soferi

TIMISOARA. Zeci de soferi au ramas pietoni in weekend-ul alegerilor, dupa verificarile facute de politisti pe strazile din Timisoara si pe soselele din judet. In cazul a doi conducatori auto, oamenii legii au avut parte si de surprize.

CITESTE SI: Accident violent de alegeri. A fost nevoie de interventia descarcerarii 

Un barbat in varsta de 28 de ani a fost tras pe dreapta de politistii rutieri pe strada Closca din Timisoara. In momentul in care a fost verificat de oamenii legii, acestia au aflat ca barbatul nu avea permis de conducere.

La cateva ore distanta si cativa kilometri spre sud, oamenii legii l-au oprit in trafic pe un alt barbat, in varsta de 28 de ani, care avea si el aceeasi problema, a urcat la volan fara sa aiba permis. Ambii conducatori auto s-au ales cu dosare penale pentru conducere fara permis.

De fapt, in weekend-ul alegerilor politistii rutieri au dat nu mai putin de 324 de amenzi soferilor indisciplinati, 154 fiind acordate celor care au apasat prea tare pedala de acceleratie.

40 dintre cei trasi pe dreapta au ramas fara permis de conducere pentru diferite perioade de timp pentru ca nu au acordat prioritate de trecere pietonilor sau altor autovehicule, au depasit in locuri unde manevra nu era permisa sau au apasat prea tare pedala de acceleratie.

In timpul patrularilor din weekend, politistii au mai retras si 7 certificate de inmatriculare.

Politistii vor iesi pe strazile din Timisoara, dar si pe soselele din judet si in aceasta saptamana.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.