Finala din grupe! Timisoara Saracens la un nou episod din duelul titanilor cu Baia Mare

TIMISOARA. Meci din grupa cu o miza uriasa. Timisoara se intalneste din nou cu Baia Mare la rugby. De aceasta data intr-un meci din Cupa Romaniei de totul sau nimic. Este finala grupei, iar castigatoarea partidei se califica in finala competitiei.

CITESTE SI: Faceau drifturi cu BMW-urile pe Calea Martirilor si langa Gara de Nord din Timisoara, cand au aparut politistii. Ce-a patit unul dintre soferi, care a fugit 

Trupa banateana are un mic avantaj, a castigat turul cu 22-17, dar are nevoie de un nou succes pentru a fi sigura de calificarea in ultimul act al Cupei. Timisoara este prima din aceasta grupa, din care mai fac parte, in afara de adversara de sambata, Cluj si Constanta.

Este o provocare mare pentru noi acest joc. Speram sa ne ridicam la nivelul asteptarilor si sa jucam la nivel inalt toate cele 80 de minute. Baietii si-au imbunatatit pregatirea in aceasta saptamana si ne dorim ca dupa antrenamentele pe care le mai avem pana la partida sa fim pregatiti 100% fizic si mental. Cred ca in acest joc, cheia va fi partea fizica”, a declarat joi Sosene Anesi, antrenorul echipei.

Jocul are loc sambata, la ora 11 pe stadionul Dan Paltinisanu, iar despre el a vorbit si capitanul Eugen Capatana:

Este un meci cat o finala pentru noi. Trebuie sa dam tot in aceasta partida. Nu mai conteaza ca am castigat in tur, sau ca am pierdut in Superliga, acum este momentul in care este nevoie sa aratam ce putem, sa fim disciplinati si sa nu iesim din sistemul de joc”.

Echipa este apta pentru prima data de la inceputul campionatului, cu o singura absenta, Gabriel Conache, iar o misiune grea va avea antrenorul Sosene Anesi in a alcatui cel mai bun 23 pentru acest joc.

Timisoara si Baia Mare se intalnesc deja a treia oara in acest sezon. Banatenii s-au impus chiar in meciul tur din Cupa Romaniei, dar apoi au pierdut in Superliga un joc pe care l-au avut in mana.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.