Momentul revansei. Timisoara Saracens intalneste echipa care i-a produs un cosmar, Universitatea Cluj

TIMISOARA. Una din „victimele” preferate ale baietilor de la Timisoara Saracens, Universitatea Cluj, s-a transformat intr-un adevrat cosmar cu ocazia ultimului meci direct. Desi banatenii pareau ca au jocul in mana in prima runda a returului din Superliga, ardelenii au produs o mare surpriza, invingand multipla campioana din Banat. Un scenariu pe care Capatana & Co. nu mai vor sa-l repete, mai ales ca cele doua echipe se intalnesc din nou, acum in Cupa.

CITESTE SI: Au fost puse in functiune camerele de supraveghere video cu recunoastere faciala, la Timisoara, pentru prinderea mai rapida a nesimtitilor care arunca gunoaie la margine de strada, dar si a infractorilor 

„Cu tot respectul pentru echipa din Cluj, acea infrangere a fost una din cele mai urate si mai amare din cariera mea. Credeam ca doar prezenta noastra in teren ne va asigura victoria. Lipsa de atitudine si mai ales indisciplina ne-au lovit rau atunci. E timpul sa nu mai repetam gresilele si sa ne punem trupurile la contributie”, spune Eugen Capatana, capitanul Timisoarei Saracens inaintea partidei din Cupa Romaniei de sambata.

„Este un meci important pentru noi, pe care personal il astept cu nerbadare. Eu sunt entuziasmat de posibilitatea acestei revanse si am un sentiment pozitiv. Nu stiu daca asa gandesc si jucatorii mei. Nu depinde doar de noi, staff-ul tehnic si trebuie sa treaca si ei peste lucrurile mai putin bune care s-au intamplat in ultimul timp si si sa aratam din nou ca o echipa adevarata. Ultimele rezultate nu atat de bune au venit si pe faptul ca ne-am complicat singuri si nu am ramas impreuna. Multi s-au intors in cochilia lor si au luat decizii de unii singuri, in loc sa ramanem puternici cu totii. Sper sa aratam alta fata in meciul care se apropie”, a spus Sosene Anesi, antrenorul echipei.

Partida din cadrul etapei a 4-a a Cupei Romaniei se joaca sambata de la ora 15 pe stadionul Dan Paltinisanu. Pentru acest joc vor fi disponibili si jucatori ce au absentat in ultimul timp, Pungea, Maliepo si Lazar fiind disponibili pentru selectie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.