Dat disparut acum 3 zile de familie, gasit mort la margine de Timisoara. Descoperirea teribila a unor biciclisti in Padurea Verde

TIMISOARA. Au plecat la o plimbare pe doua roti, pe langa Padurea Verde, de la marginea Timisoarei si au avut parte de o descoperire tulburatoare.

CITESTE SI: Interventie complicata pentru salvamontisti in vestul tarii. Turista ranita recuperata de pe munte dupa opt ore. Foto

Sambata la amiaza, mai multi biciclisti care tineau o carare prin padure, in apropiere de  Giarmata Vii, au observat ceva suspect intre copaci. Tinerii s-au apropiat si atunci si-au dat seama ca vazusera un cadavru atarnat de crengi. Era vorba de un barbat ce-si curmase zilele.

Biciclistii au dat alarma la 112 si au cerut ajutor.

In padure au ajuns rapid pompieri si politisti, care au inceput cercetarile. Oamenii legii l-au identificat pe barbatul spanzurat. Avea 38 de ani, era din Timisoara si fusese dat disparut de familie in urma cu 3 zile.

Pe trup nu au fost observate urme de violenta, astfel ca anchetatorii sunt convinsi ca omul s-a sinucis. Politistii continua cercetarile pentru a stabili ce anume l-a impins pe barbat la acest gest extrem.

Acesta era divortat si avea o fetita.

Potrivit apropiatilor, tanarul cazuse de mai multa vreme prada unei depresii puternice.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.