Accident grav pe o strada din Timisoara. O soferita s-a rasturnat cu masina. Foto

TIMISOARA. O masina condusa de o tanara a ajuns cu rotile in sus pe marginea unei strazi din Timisoara.

CITESTE SI: Tragedie langa Timisoara. Barbat gasit mort in fantana, cutit plin de sange intre lucrurile lui 

Accidentul a avut loc vineri dupa-amiaza pe strada Musicescu din Timisoara. O soferita a pierdut controlul autoturismului pe care il conducea si s-a rasturnat pe marginea drumului, blocand complet o banda de circulatie.

La fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor, Ambulantei si Politiei. Soferita a suferit un soc, dar nu a fost nevoie de transportarea sa la spital.

Unul dintre soferii care a trecut prin zona a descris pe o pagina de pe o retea de socializare momentele dinaintea accidentului.

Eram in spatele ei pana la intersectia cu linia de tramvai si mergea foarte rau. A lovit bordura din dreapta de multe ori si la intersectie aproape ca nu a oprit. m-am pus pe banda de landa si am vazut-o cum nu schita nimic ca si cand ar fi adormit…S-a oprit la intersectie si eu am reusit sa traversez inaintea ei. Am parcat si am mers catre ea am crezut ca ii e rau si poate are nevoie de ajutor dar a plecat si a prins viteza„, a scris soferul.

Acum, politistii vor trebui sa stabileasca cu exactitate conditiile in care s-a produs accidentul si apoi sa ia masurile de rigoare.

sursa foto: info trafic jud. Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.