Accident violent pe o sosea din Banat. A fost nevoie de descarcerare. Foto si video

Accident grav in miez de noapte intr-o localitate din Banat.

CITESTE SI: Surpriza la un control de rutina al politistilor pe o sosea din Banat. Ce-au descoperit in bagajele unui barbat din Timisoara 

Evenimentul rutier a avut loc noaptea trecuta la intrarea in localitatea caraseana Voislova. Un tanar de 24 de ani care conducea dinspre Caransebes catre Hateg a pierdut controlul volanului, a iesit de pe drum si s-a izbit puternic de un stalp de electricitate de pe marginea drumului.

In urma impactului, soferul a ramas blocat intre fiarele contorsionate ale masinii.

Martorii accidentului au fost cei care au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns un echipaj de descarcerare, unul al ambulantei si politistii. Soferul a fost scos din masina, dupa care a fost transportat la spital.

Din primele verificari, se pare ca soferul nu poseda permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule, dar ar fi consumat atat droguri, cat si bauturi alcoolice, scrie reper24.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.