Accident teribil in vestul tarii. Un sofer a cazut cu masina de pe un pod

O masina a cazut intr-o rapa sambata dupa-amiaza pe o sosea din vestul tarii.

CITESTE SI: Accident grav la frontiera in vestul tarii. A intervenit elicopterul SMURD 

Accidentul a avut loc in judetul Hunedoara, inainte de intrarea in Petrosani. Din motive ramas necunoscute deocamdata, o masina a parasit carosabilul pe podul de la Daranesti, a trecut prin parapetul metalic si a cazut pe malul unui parau de la cativa metri inaltime. Masina a ramas rasturnata pe o parte si deocamdata nu se stie nici in ce stare este soferul si nici daca sunt alte victime.

Martorii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje de la Pompieri, Ambulanta si Politie.

Politistii urmeaza sa stabileasca care au fost cauzele exacte ale producerii accidentului.

Acesta este al doilea accident care are loc in zona in decurs de o luna. In urma cu o luna o femeie a murit dupa ce a sarit cu masina de pe acelasi pod.

UPDATE: Soferul care a sarit cu masina de pe podul de la Daranesti este un barbat in varsta de 31 de ani. Conducatorul auto a fost scos din masina si predat medicilor. El are capul spart, mana dreapta rupta si mai multe contuzii si zgarieturi.

Barbatul a fost transportat la Spitalul de Urgenta din Petroșani, insa se ia in calcul transferul la un spital din Timisoara pentru a fi supus unor investigatii neurochirurgicale.

sursa foto: replicahd.ro

UPDATE:  Soferul grav ranit a avut parte de inca un accident de circulatie in timp ce era transportat cu ambulanta de la Petrosani la Timisoara. Detalii mai jos

Accident cu ambulanta in misiune pe soseaua Timisoara – Lugoj. Transporta un sofer in stare grava ce cazuse cu masina de pe un pod. Foto 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.