Atentie, soferi! Restrictii de circulatie printr-un pasaj din Timisoara

TIMISOARA. Soferii care circula catre platforma industriala din Freidorf vor avea avea de asteptat mai mult in trafic de joi.

CITESTE SI: Dara de porumb cat strada la Timisoara. Foto si video 

Municipalitatea a decis sa inchida un sens de circulatie in pasajul IMAIA de pe strada Polona. Cu incepere de joi, 11 octombrie, prin aceasta zona se va circula pe un singur sens.

In urma unor verificari realizate la pasajul IMAIA de pe strada Polona, s-au constatat unele defectiuni structurale, fapt pentru care s-a luat decizia realizarii unei expertize tehnice. Pana la realizarea expertizei, pentru siguranta circulatiei, s-a hotarat restrictionarea traficului rutier prin pasaj pe o lungime de aproximativ 30 de metri, incepand din 11. 10.2019. Astfel, sensul spre Parcul Industrial Freidorf va fi închis, dar se va circula pe ambele sensuri alternativ pe cel care va ramane deschis„, au transmis reprezentantii Primariei Timisoara.

Odata cu finalizarea expertizei se vor decide si masurile ce urmeaza sa fie luate.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.