Aquatim prezenta la Ziua Serviciilor Publice, la Timisoara. Vedeta standului companiei de apa

TIMISOARA. Sambata, 19 octombrie, in Piata Unirii va avea loc editia a VI-a a Zilei Serviciilor Publice, la care participa si Aquatim.

La standul care va fi postat in fata Liceului Lenau, timisorenii pot afla noutati despre companie si despre proiectele in desfasurare, pentru a sta de vorba cu reprezentantii Aquatim, dar si pentru a fi parte a experimentelor mult asteptate, an de an, de catre vizitatori.

Vedeta standului va fi robotul destinat inspectiei video a canalizarii, care poate fi comandat de la distanta si transmite in timp real, in sistem de televiziune cu circuit inchis, imagini si date din tronsonul de canalizare inspectat. La toate editiile Zilei Serviciilor Publice, aceste demonstratii au fost extrem de asteptate, iar specialistii companiei spera ca si in acest an sa existe interes pentru demonstratiile pregatite.

La standul Aquatim va fi prezenta si delegatia germana, din care fac parte numeroase personalitati din domeniul administrativ si al serviciilor publice sosita special la Timisoara pentru acest eveniment.

Timisorenii sunt asteptati si cu concerte, iar pe scena vor urca Compania Phantasia si Eva Labadi, Fanfara Big Band, formatia Val Band si alte surprize.

Iata programul complet al manifestarilor:

10.00 Teatrul de Copii şi Tineret “Merlin” – “ Croitorasul cel Vitez”
10.45 Mini-Mini Reflex
11.00 Fanfara Big Band
11.20 Deschiderea oficiala
11.30 Compania Phantasia / Eva Labadi – “OsKar la Serviciile Publice”
12.10 Palatul Copiilor
12.20 Val Band
13.00 Vanotek feat Lori
13.45 Dj Kuky

Institutiile care vor participa la eveniment sunt:

Primaria Municipiului Timisoara, Casa de Cultura a Municipiului Timisoara, S. C Horticultura S.A., Aquatim S.A., Colterm S.A., Piete S.A., Drumuri Municipale S.A., Societatea de Transport Public Timisoara, Politia Locala, Directia de Asistenta Sociala, Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis, Serviciul de Ambulanta Timis, Salvo Timisoara, A.J.O.F.M. Timis, Jandarmeria Timis, Apele Romane, Directia de Sport si Tineret Timis, Inspectoratul Judetean de Politie Timis, Inspectoratul Teritorial de Munca, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Timis, Directia de Evidenta a Persoanelor Timisoara, Teatrul German de Stat Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.