Nu au tinut cont de varsta. Sofer inconstient incatusat, dupa ce i-a bruscat pe politisti

Politistii au avut nevoie de catuse pentru a-l linisti pe un barbat in varsta de 73 de ani tras pe dreapta pe un drum judetean.

CITESTE SI: Noua constructie de la Spitalul de Copii din Timisoara nu va fi gata pana la sfarsitul anului. Discutii ‘ca la piata’ legate de bani, la vizita ministrului Sanatatii. Foto si video 

Totul s-a intamplat in judetul Arad, intre localitatile Seleus si Pancota. O persoana a sunat la 112 si a anuntat ca pe un drumul dintre cele doua localitati circula sofer care merge cu masina in zig-zag. Politistii au ajuns rapid la fata locului si l-au tras pe dreapta pe conducatorul auto. Oamenii legii i-au verificat actele si au aflat ca acesta are 73 de ani si este din Zarand.

Cum mirosea puternic a alcool, l-au pus sa sufle in aparatul etilotest, dar omul a refuzat. Mai mult, chiar i-a impins pe politisti, care s-au vazut nevoiti sa il incatuseze.

Intrucat acesta emana halena alcoolica, politistii i-au solicitat sa se supuna unei testari cu aparatul alcooltest, conducatorul auto refuzând acest lucru. Din aceste motive s-a procedat la conducerea lui de catre politisti la cea mai apropiata unitatea spitaliceasca in vederea recoltarii de probe biologice, moment in care barbatul in etate a devenit violent, fiind necesara incatusarea acestuia. La spital, barbatul s-a supus testarii cu aparatul alcooltest si a recoltarii de probe biologice. in urma testarii etilotest a rezultat o imbibatie alcoolica de 1,01 mg./l. alcool pur in aerul expirat„, a transmis pentru realitateadearad.net, Adina Aconstantinesei, purtator de cuvant al IPJ Arad.

Acum barbatul s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenta bauturilor alcoolice.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.