Premiera de gala MO la Shopping City Timisoara, in prezența Danei Rogoz si a lui Radu Dragomir

La premiera de gală a filmului românesc MO, de la Cinema City din Shopping City Timișoara, vor fi prezenți pentru Q&A și fotografii actrița Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir.

Joi, 3 octombrie, la ora 19:30, va avea loc premiera de gală a fimului MO, în cadrul Cinema City din Shopping City Timișoara.

La această proiecție va fi prezentă echipa filmului:  regizorul Radu Dragomir și actrița din rolul principal, Dana Rogoz. Cei doi vor ajunge cu 30 de minute înainte de începerea filmului, pentru poze la spider. Înainte de proiecție, va fi o introducere în sala, iar după proiecție Q&A cu echipa în sală.

Filmul a fost prezentat în premieră internaţională în cadrul competiției de lungmetraj a Festivalului de Film de la Sarajevo, la Teatrul Naţional şi ka Multiplex Cinema City, în data de 22 august.

SINOPSIS: Mo şi prietena ei sunt prinse copiind de către cel mai sever profesor din facultate. După ce îl roagă să mai dea o dată examenul, profesorul le invită la el acasă. Aici, cele două studente vor fi supuse unui examen neaşteptat. Totul pare o glumă, până când Mo îşi pierde controlul.

Biletele la film sunt disponibile la casele de vânzare Cinema City – Shopping City Timișoara sau online,  AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.