Nu se invata minte. Sute de oameni amendati pentru nesimtire, la Timisoara

TIMISOARA. Poate sunt amenzile prea mici si isi permit sa le plateasca, dar cert este ca nu dau o ceapa degerata pe aspectul orasului sau pe sactiunile primite.

CITESTE SI: 25.000 de oameni s-au bucurat de cele trei zile de Flight Festival de la Timisoara. Foto si video 

Vorbim despre timisorenii care arunca gunoaiele pe unde ii taie capul si creeaza rampele de deseuri la colturi de strada sau pe trotuare. Politistii locali au dat in ultima luna nu mai putin de 272 de amenzi celor care au aruncat gunoaiele dupa bunul plac, o parte dintre acestia fiind prinsi si cu ajutorul camerelor video pe strazile Dr. Ioan Muresan, Al. Donici, str. Andrei Saguna, str. Aurel Candea, Stelelor, Barbu Stefanescu Delavrancea, Dumitru Chiriac sau in Piata Plevnei.

Amenzile date de politisti sunt cuprinse intre 500 si 1000 lei pentru persoanele fizice si pot ajunge pana la 2500 lei pentru firme. Amenzile pot ajunge si pana la 2000 de lei pentru timisoreni, in functie de constatarea din teren.

In mai multe situatii politistii localui i-au prins pe cei care au abandonat deseuri pe domeniul public si cu ajutorul timisorenilor care locuiesc in diferite zone, care au sunat la 0256.968 sau 0256.246.112 si i-au reclamat pe nesimtiti.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.