Produse de inalta calitate, servicii de intretinere si montaj de instalatii de la Servi Therm. Acum puteti comanda si online

TIMISOARA. Cand vine vorba de instalatii termice si sanitare, Servi Therm Sat asigura pe langa montaj si service si partea de achizitie echipamente, materiale sau piese de schimb, prin intermediul magazinului online.

Daca ai nevoie de o centrala termica, sau cea pe care o ai s-a stricat, pe site-ul www.servitherm.ro gasesti centrale termice si piese de schimb pentru diverse marci.

Pentru incalzirea in pardoseala, firma pune la dispozitie produse de inalta calitate ale mai multor parteneri cu care colaboreaza.
Avem parteneri de incredere si pe partea de aparate de aer conditionat„, spun reprezentantii Servi Therm.

Nu uitam nici de firmele de instalatii/persoanele juridice, care folosesc diverse echipamente si au nevoie de piese de schimb atunci cand intervine o problema sau au nevoie de inlocuirea echipamentelor.

Pe site veti gasi o gama larga de echipamente si piese de schimb„, precizeaza echipa Servi Therm.

Comanda se plaseaza usor, urmand a fi contactat de personalul firmei pentru confirmarea comenzii.

Pentru intrebari, clientii pot suna la numerele de telefon : 0730 411 277 / 0786 950 250 sau pe e-mail la : [email protected].

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.