Accident violent pe un bulevard din Timisoara. Copil de numai 6 ani ranit in urma impactului

TIMISOARA. Accident grav produs de un sofer prea grabit intr-o intersectie intens circulata din Timisoara.

CITESTE SI: Accident la iesire din Timisoara pe drumul de aeroport. Masina cu rotile in rotile sus 

Totul s-a intamplat la intretaierea strazilor Simion Barnutiu, Take Ionescu si Piata Badea Cartan. Un sofer care circula pe sensul catre bulevardul Take Ionescu, a vrut sa faca un viraj la stanga si sa intre catre podul Dacilor. Omul nu s-a asigurat corespunzator si s-a izbit puternic de o alta masina care circula regulamentar catre iesirea din Timisoara.

In urma impactului, un copil de numai 6 ani a fost ranit usor si transportat la spital pentru investigatii medicale suplimentare.

Un barbat in varsta de 50 de ani a condus un autoturism din directia Simion Barnutiu iar la intersectia cu Badea Cartan a efectuat virajul la stanga si nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism ce circula regulamentar din sens opus condus de un barbat in varsta de 42 de ani. In urma impactului a rezultat o victima respectiv un minor in varsta de 6 ani ce se afla in autoturismul condus de barbatul in varsta de 42 de ani. In cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporală din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Cei doi soferi au fost testati cu aparatul etilotest care a aratat ca niciunul nu consumase bauturi alcoolice.

Sursa foto: Info Trafic jud Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.