Accident grav pe o sosea din vestul tarii. Oameni raniti din cauza unui sofer inconstient

Masina facuta praf si oameni raniti dupa ce un conducator auto a pierdut controlul masinii.

CITESTE SI: Nebunie la Flight Festival, la Timisoara. Mii de oameni in mixtul de muzica, film, arta si tehnologie. Foto si video

Accidentul a avut loc in zona localitatii hunedorene Crivadia. Soferul unei masini a pierdut controlul volanului intr-un viraj la stanga si s-a izbit puternic de un parapet din beton aflat pe marginea soselei. Martorii evenimentului au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor, ambulantei si politie. In urma ciocnirii, soferul autoturismului si un alt barbat care se afla pe scaunul din dreapta au fost raniti.

Politistii au inceput cercetarile si au avut parte de o surpriza.

Un barbat in varsta de 43 de ani din Baia Mare, judetul Maramures, in timp ce conducea autoturismul pesonal pe DN66, pe sensul de mers Hateg – Petrosani, intr-o curba la stanga, nu a adaptat viteza de deplasare, pierzand controlul directiei de mers, a parasit partea carosabila si a intrat intr-un parapet din beton care delimiteaza la exterior sensul de mers. In urma accidentului, a rezultat ranirea conducatorului auto si a unui pasager in varsta de 49 de ani, din judetul Maramures, aflat pe bancheta din partea dreapta fata a autoturismului. Soferul a fost testat cu aparatul alcool test, rezultand o alcoolemie de 0,78 mg/l în aerul pur expirat. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordarii de ingrijiri medicale”, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

Soferul s-a ales cu un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Sursa foto: ziardehunedoara.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.