E oficial. De luni se va circula pe podul Dragalina, la Timisoara. STPT reporneste tramvaiele pana la Gara de Nord

TIMISOARA. A venit anuntul mult asteptat de toti timisorenii care vor sa ajunga in zona Garii de Nord din Timisoara. De luni se va deschide traficul pe podul Dragalina.

CITESTE SI: Spectacol fascinant la Timisoara. Lumina Unirii spune povestea orasului prin muzica, teatru si culoare. Ce urmeaza. Foto si video 

Anuntul a fost facut de Societatea de Transport Public Timisoara. Tramvaiele 1,8 si 9, care ajungeau la Gara de Nord inainte de startul lucrarilor de modernizare isi vor relua traseele obisnuite.

Traseul liniei de tramvai 1 va fi: Gara de Nord – Piaţa Mocioni (Sinaia) –Piaţa Sf. Maria – Piaţa 700 – Piaţa Traian – Prinţul Turcesc – Meteo (Pădurea Verde) – Gara de Est – Piaţa Badea Cârţan – Piaţa Traian – Piaţa 700 – Piaţa Sf. Maria – Piaţa Mocioni (Sinaia) – Gara de Nord;

Traseul liniei de tramvai 8 va fi: Gara de Nord – Piaţa Mocioni (Sinaia) – Piaţa Sf. Maria – Piaţa Bălcescu – Olimpia (Complex Studenţesc) – Banatim – Piaţa Ghe. Domăşneanu (A.E.M.) – Ciarda Roşie şi retur pe acelaşi traseu;

Traseul liniei de tramvai 9 va fi: Gara de Nord – Bulevardul Dâmboviţa – B-dul Liviu Rebreanu – Piaţa Ghe. Domăşneanu (A.E.M.) – Ciarda Roşie şi retur pe acelaşi traseu„, au transmis reprezentantii STPT.

Societatea de transport anunta de asemenea ca numarul tramvaielor care circula pe linia 9 va fi suplimentat cu o garnitura.

FOTO: Forum RATT

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Tramvaiele vor circula de capul lor sau vor fi dirijate de aceeasi PERSONALITATE care a deschis circulatia in pasajul subteran de la Iulius Mall?

    • Toate-s numarate si dirijate de chisculita, d-asia stai juma’ de ora dupa ele seara si sambata/duminica 😉