Accident violent pe o sosea din Banat. Oameni raniti si masini facute praf. Foto si video

Ciocnire violenta vineri seara pe drumul care asigura legatura intre Timisoara si sudul tarii.

CITESTE SI: Atac cu cutitul in fata unei scoli din Timis

Accidentul a avut loc pe soseaua de centura a Caransebesului. Doua autoturisme s-au izbit frontal, iar in urma impactului 6 oameni au fost raniti. Martorii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns rapid echipaje ale pompierilor, ambulantei si politiei.

Ranitii au fost preluati de medici si transportati la spital. In urma accidentului trei persoane au fost grav ranite, printre care o tanara in varsta de 29 de ani care a fost internata cu o plaga deschisa in zona fetei, in timp ce un tanar a suferit o fractura deschisa, scrie expressdebanat.ro.

Un barbat de 43 de ani din județul Timis, in timp ce conducea un autoturism din directia Timisoara catre Orsova, nu ar fi respectat semnificatia indicatorului „Depasirea interzisa” si ar fi efectuat o depasire neregulamentara, intrand in coliziune frontala cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un tanar de 22 de ani din judetul Gorj. In urma impactului a rezultat ranirea grava a trei persoane si ranirea usoara a altor 3, in total 6 victime (2 femei si 4 barbati) din ambele autovehicule, care au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale. Primul conducator auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar celui de-al doilea i s-au recoltat mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei„, au transmis reprezentantii IPJ Caras Severin.

Traficul in zona s-a desfasurat cu dificultate.

Sursa video: reper24.ro

https://www.facebook.com/reper24h/videos/954726318200667/

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Dacă, Caransebeș este în sud, unde-i Oravița ?!? Întreb și eu …