Furt prin metoda ‘Imbratisarii prietenesti’, in Timis. Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita. Foto si video

TIMIS. Si-a facut un nou prieten pentru cateva minute si a ramas fara mai multe bunuri pe care le avea la el.

CITESTE SI: Masina de politie facuta praf dupa un accident violent. Soferita ranita 

I s-a intamplat unui barbat la Lugoj. Omul era in fata unei cladiri, cand la un moment dat un alt barbat ii face semn dintr-o masina cu numere de Franta si ii cere ajutorul. Dorind sa dea un exemplu de spirit civic, lugojeanul se apropie de masina, da mana cu cel care a iesit din ea si incep sa discute.

Omul care i-a cerut ajutorul lugojeanului are in permanenta o haina pe bratul stang, pe care o muta la un moment dat si pe cel drept. Cand termina tot ce au avut de discutat, barbatul il imbratiseaza pe lugojeanul care i-a sarit in ajutor, se urca in masina si pleaca.

Abia dupa ce omul cu masina s-a facut nevazut, lugojeanul si-a dat seama ca a ramas fara portofel, bani si telefonul mobil. Acesta s-a dus imediat la Politie si a depus plangere. Cu toate ca intreaga scena a fost surprinsa de camerele video, cel care l-a pradat pe lugojean pare sa aiba experienta si s-a camuflat bine pentru a nu fi recunoscut. Poarta o basca, barba si ochelari scrie lugojinfo.ro.

Cei care au informatii despre individul din imagini sunt rugati sa sune la 112 si sa aiba grija pe cine imbratiseaza pe strada.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Metoda deghizarii e veche….nevasta-mea de pilda o practica de ani buni.Dar cum spunea Caragiale….sunt cam nevricos din fire si accept tacit.Daca pun in balanta cate i-am facut ….accept sa ma mai jefuiasca din cand in cand

  2. Fii atent de la minutul 0:30 până la 0:36, în acest interval de doar 6 secunde a acționat și nu la final; un adevărat profesionist.

  3. La min 0:30 începe operațiunea.
    Incredibil de îndemânatic.